Treballs Comissió Sant Sebastià

Continuant amb els treballs de la Comissió, aquesta s’ha reunit el passat dia 16 de novembre.

Es va resoldre que davant la inacció de l’Ajuntament en la regularització de la urbanització i d’acord amb les consultes legals realitzades, tots els propietaris que vulguin, presentin un escrit a l’Ajuntament, manifestant la seva queixa per la manca de actuacions i demanant les accions immediates per activar els tràmits necessaris per aconseguir la “recepció” de la urbanització per part e l’Ajuntament i així aconseguir el desbloqueig de llicències d’obres.

El text d’aquest escrit es pot demanar per correu electrònic a la nostra associació.

Per el que sabem ja hi ha algun propietari que l’ha presentant.

Posted in Comissió Sant Sebastià | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *