Reunió de propietaris de Sant Sebastià

El passat dia 18 de gener es va fer una reunió de propietaris de la urbanització de Sant Sebastià, a la Sala Nova, amb l’assistència de varis Regidors Municipals i de Regidors de la oposició i unes quaranta persones, de les que almenys trenta dues son propietaris de parcel·les de dita urbanització.

La taula va estar integrada per el Sr. Jordi Roca, President de l’Associació de Veïns d’Agell, acompanyat de la Sra. Inés Canadell, Advocada i el Sr. Antoni Renalias, Arquitecte.

Els membres de la taula van exposar la situació actual de la urbanització, que no està legalitzada i es van proposar als propietaris els passos a fer per aconseguir-ho. Els Regidors Municipals van exposar la posició de l’Ajuntament i finalment es va proposar la constitució d’una Entitat Urbanística Col·laboradora, que posada a votació es va aprobar per gran majoria.


Posted in General | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *