Consells Municipals

El passat dia 7 de març vam ser convocats per assistir a una reunió a Can Martinet, on sens va informar de la creació d’uns Consells Municipals sectorials, en concret el Consell d’infraestructures i mobilitat i el Consell de civisme i convivència ciutadana.

La nostra associació i la resta d’associacions de veïns de Cabrera de Mar tindran representació a aquests consells consultius, a banda d’altres representants dels grups municipals, d’establiments i comerços, d’establiments de restauració i d’allotjaments locals, entre d’altres membres.

Aquests consells està previst que es reuneixin, de forma ordinària, dos cops l’any i de forma extraordinària quant ho convoqui la Presidència o una quarta part dels membres del Plenari.

Posted in General | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *