Obres al Camí del Cros

Com molts sabeu al Camí del Cros, actualment també anomenat carrer del Torrent de Madà (que va de la benzinera de Madà a la riera d’Argentona), hi han unes obres de la Telefònica que han estat parades mes d’un any i amb alguns defectes als registres posats al lateral o inclús a la part de rodadura. També hi havien materials sobrants als vorals.

Davant d’això la Junta va veure convenient fer un escrit a l’Ajuntament d’Argentona, reclamant la correcció dels defectes, la finalització de les obres i la retirada del material sobrant, escrit presentat el 26 de febrer passat.

Sembla que l’escrit ha fet moure el tema, dons aquesta setmana s’estan acabant les obres, s’han corregit els defectes i retirat els materials sobrants.

Posted in General | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *