Sant Sebastià – lliurament d’instància a l’Ajuntament

Ens plau comunicar-vos que el proppassat dia 5 d’abril vàrem registrar a les oficines de l’AJUNTAMENT DE CABRERA DE MAR (núm. d’entrada 2583), la instància sol·licitant l’aprovació dels ESTATUTS de l’ASSOCIACIÓ ADMINISTRATIVA DE COOPERACIÓ DE SANT SEBASTIÀ.JOSEP MARIA FUNALLET i JORDI ROCA, amb la còpia de la instància recent lliurada al registre municipal

Hem de donar-nos l’enhorabona a tots els interessats per l’èxit aconseguit, amb la signatura conjunta de 43 titulars, corresponent al 65,45% de la superfície de finques afectades de l’àmbit (excloent les de domini públic), és a dir, dues terceres parts.

Aquesta bona nova convé que la fem extensiva a tots els veïns que encara no s’han adherit a la iniciativa, convidant-los a participar.

Hem assolit una primera etapa d’una feina que hem de continuar, fins arribar al desbloqueig urbanístic del sector, amb l’objectiu comú de les mínimes actuacions i per tant les mínimes despeses, que haurem d’eixugar entre tots.

Posted in General | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *